Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 без климатик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 без климатик

Здравейте колеги! Искам да ви попитам. Фабрично има ли модели на Алфа 156 без климатик (1.8т.спарк) специално.
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

...мисля,че някъде във форума четох за 156-ца без климатик...може би от първите модели да има пуснати и такива...но ,не съм сигурен........
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Има аз съм виждал.
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Има да...
        Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
        146 1.4 - Темпераментната друсалинда
        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Предлагат ми бартер въпросната 156-ца за моята,човекът ми обеснява че нямала колата климатик и е внесена от Германия.Защото знам че всички са обурудвани със климатик или климатроник.Но значи ще попадна на такава без това удоволствие

Comment

В северните страни сигурно няма да има, по простата причина че не ти трябва там
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              В северните страни сигурно няма да има, по простата причина че не ти трябва там
              Скоро влизах във холандския аутотрадер и там всички продавани 156-ци бяха с климатик.Явно бъдещия собственик си я поръчва без клима като нова.

Comment

Аз съм виждал даже и дизелова 156 без клима. Има доста коли внос от Швейцария, които също нямат. Бутона за локалната циркулация е на мястото на "снежинката" а на средната врътка няма бутон.
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  Аз съм виждал даже и дизелова 156 без клима. Има доста коли внос от Швейцария, които също нямат. Бутона за локалната циркулация е на мястото на "снежинката" а на средната врътка няма бутон.
                  И на врътката за топло студено няма градуси .....за да си го настроиваш на каквато искаш температура ...
                  156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Има , между тези които са внос от германия и австрия се срещат без клима
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ясно ,значи като отида да разгледам, пробвам алфата и ако ми хареса както трябва,макар и без климатик я отнасям Мерси за инфото колеги!

Comment

да .. ако "екземплярът е читав" си струва .. 3-4 месеца жега не е болка за умиране
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

На мен също ми предлагаха една хасковска без климатроник, внос от Германия, беше с люк,но я отказах!
                          http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            да .. ако "екземплярът е читав" си струва .. 3-4 месеца жега не е болка за умиране
                            ... каза той, включвайки си климатика и отпраши..." вчера термометъра ми показа 40 градуса - не съм сигурен, че не можеш да умреш на тази температура
                            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Абе аз честно казано не бих купил кола без климатик, ако и 3 месеца да е (въпреки, че са малко повечко ако колата е тъмна, а не сребриста или бяла), пък за вас незнам. Сега ако ще се прави бегачка, тогава би било оправдано да е без клима, ама доколкото разбирам май не са такива намеренията на автора на темата.

P.S. Още от сега си представям какъв "екшън" е с такава 156-ца (без климатик) в дъждовно време или зимно при снеговалеж и с повечеко хора, предвид уникално скапаната вентилация в купето, която има.
                              Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 13:21.
                              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                              X